Igaz szerelem, avagy a hiteles Ruzsa sztori

Köszönöm, Dóra

Köszönöm, Dóra
Posted by Dr. Ruzsa Dóra | Pszichomókus

Nagy Feró, énekes

Dóra pontot látleletet ad. Nagyon jól rálát az emberre.

Dr. Kiss Edit

Dóra olyan szenvedéllyel beszélt a motivációról egy üzleti reggelin, hogy őt hallgatva akkor és ott kaptam konkrét inspirációt a megírandó könyvemhez. Ez a pillanat fordulópont volt az életemben. Köszönöm, hálás vagyok érte!

Klein Dávid, hegymászó

Dóra figyel arra, akivel beszél, kíváncsi rá és megérti. És ez a megértés legtöbbször hozzásegít, hogy jobban átlássuk saját problémáinkat, élethelyzeteinket. Köszönöm!

Végh Józsi túsztárgyaló

Dórában van kitartás, tűz és elégséges vadság is ehhez a területhez [tűzoltópszichológia]. Kevés az olyan pszichológus, aki képes jól ötvözni az elméletet és a gyakorlatot.

Bandi bá és Zselé, tűzoltók

Nagyon jól éreztük magunkat a tréningen. Jók voltak a tesztek és a játékok is, amiből lehetett volna több is. Hasznosnak találtuk és már alig várjuk a következő alkalmat!

Egy tűzoltó

Nem is gondoltam volna, hogy léteznek ilyen aranyos és tüneményes pszichológusok is.

dr. Pálinkás Péter, ügyvéd

20 éve ügyvédként dolgozom, elváltam/újraházasodtam, 3 bakfis lányt nevelek apaként, így nem csoda, ha azt gondoltam, nagyjából mindent tudok a világról, az emberi természetről és a saját lelki világomról. Dóra megmutatta, hogy nagyon nem így van, azóta is hálás vagyok neki.

Papp Zsófi

Még van körülbelül 1,5 hónapom a szülés-Armageddonig, de addig is jókat röhögök magamon, előre is. Szóval nagyon tetszik a könyv, köszönöm, hogy megíródott!

Fné Mária

Örülök hogy a doktornő tudott rajtam segíteni örök hála neki ezért mert ha ő nem lenne akkor lehet hogy még mindíg nagyon lelki sérült lennék. Köszönök mindent mert sokat segített és részben valamennyire megváltoztatta az életemet.

Major Szilvi, METU KarrierCentrum és a TréningKözpont vezetője

A közös munkánk során úgy ismertem meg, mint aki rendkívül közvetlen és kedves. Kollégaként is öröm vele dolgozni, sőt, szívesen lennék az ügyfele is.

Komócsin Laura, coach

Dóra olyan jól kérdez, hogy remélem, rövidesen viszontláthatom egy coach képzésünkön.

Nagy Eszti

Most olvastam a cikked a szülés utáni időszakról és ugyan nem szoktam visszajelezni egy cikkre, de ez esetben mégis és KÖSZÖNÖM! Valahol éreztem, hogy én vagyok normális a gondolataimmal, nem a környezetem, legalább már alá is van támasztva.

Spronz Péter, pszichológus

Dóra nagy adag jó értelemben vett teljesítményorientációval van megáldva. Van benne valami belső hajtóerő, ami miatt mindig többet és többet akar, legyen ez önismeret, vagy módszertan akár.

Sujbert-Kádár Klára

Olvastam egy cikkedet az anyukák nehéz életéről. Tök jó, ismerős minden szó belőle!

Egy tűzoltó

Végre egy értelmes, életvidám pszichológus istennő. Azt kell mondjam, a tréningen a témák nagyon jók voltak, értesz a munkádhoz és többet akarsz az élettől. Köszönöm, egy élmény volt!

Farkas Attila (Michael Jackson volt testőre)

Dóra nem elég, hogy szép is, zavarba ejtően okos és direkt is. Szemedbe néz, de nem fürkészve, mégis, mintha beléd látna… vagy csak képzelődsz? Én csak köszönöm a jó Sorsomnak, hogy ismerhetem, mert magamat ismertem meg jobban általa.

Tolvaj Judit

Vidámság, optimizmus, lényeglátás, odafigyelés. És persze a kegyetlen kérdései.

Fancsó

A pozitív kisugárzásod, energiád mindig magával ragadott. Klassz anyagokat kaptam és tudást szereztem a munkámhoz, közben pedig magamat is jobban megismertem. Remélem én is hasonló pozitív energiákat adhatok át a diákjaimnak. Köszönöm 🤗

Örülök, hogy elviszel magaddal jó tapasztalatokat. Biztos vagyok benne, hogy a diákoknak jól át tudod majd adni 🙂

dr. Pálinkás Péter, ügyvéd

Úgy mászott bele a gondolataimba, hogy észre sem vettem, és máris azon kaptam magam, olyanokról beszélgetünk, amiről soha nem is hittem volna, hogy benne vannak a fejemben. Eleinte rémisztő volt felismerni, hogy tudásával a legtermészetesebb módon szedi elő a fejemből azt, amit addig nem is gondoltam, hogy benne van. Így segített az önazonosulásomban.

Budayné Frank Márta

Dóra számomra kiváló nőci, ember, szakember, aki az első pillanattól nagyon szimpatikus. A vidámság, a korrekt hozzáállás, a szakma szeretete és tudása nagyon pozitív.

Rábel Katalin

Épp szembe jött velem az énüzenetes írásod és csak azt akartam mondani, hogy ez nekem most baromi jól jött. Tök jó volt ez a leírás, pláne hogy nem csak azt mondja el hogy “ezt ne így csináld” hanem azt is, hogy helyette hogyan. Innentől van egy újabb módszerem értékelni a saját megnyilvánulásaimat és hogyan fogalmazzam át a mondandómat. Szóval köszönöm! 🙂
Óriási, hogy nem csak pusztába kiáltott szó, amit írok. Hanem látszik, hogy van haszna, mert megváltoztat nézőpontokat, segít megoldani problémákat. Köszönöm a visszajelzést!

Még csak két cikkét olvastam,

Még csak két cikkét olvastam, de többet is fogok. Energiabomba, jókedvű lettem tőle.

Tünde

Györgydeák Móni

Veled kapcsolatban nagyon pozitív volt, hogy nyitott vagy felénk, és simán beszéltél a családodról is. Pozitív élmény volt összességében ez a 2 napos tréning, mert tanulhattunk, jobban megismerhettük egymást. A tapasztalatokat és alkalmazásokat a jövőben tudjuk kamatoztatni a tanári pályánkon, szóval nagyon köszönöm az élményt. 😊

 

Klassz, hogy a legtöbben értékelik a nyitottságot. Ez nálam tréneri eszköz: tudatosan használom, hogy amilyen mélységben én megosztok magamról információt, olyan mélységben számíthatok a résztvevői megnyílásra is.

Edina

Kedves Dóra! Nagyon tetszett a cikk, köszönöm! Jelezném, hogy igen, van aki rákattint a süti beállításokra, én mindig kilövök minden nem kötelezőt, és nagyon zavaró, hogy a figyelmeztető ablak nem tűnik el az oldal aljáról, csak ha elfogadom az összeset. Ez zsarolás 🙂 Lázadok és akkor se nyomok rá, inkább nézegetem a fehér csíkot 🙂

Kedves Edina! Hálásan köszönöm a visszajelzést, jót derültem rajta és neki is állok megbütykölni a süti felugró ablakot! 🙂
 
Nevem, becenevem
Köszönöm Dóra, hogy…
Tudnád lájkolni, megosztani? Oltári nagy segítség lenne:)

Facebook hozzászólás

Call Now Button